Език: BG
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
Онлайн магазин за часовници!

Силиконови часовници

Силиконовите часовници започват да се произвеждат за пръв път в Италия, където се диктуват модните тенденции. Съвсем скоро, този нов, революционен тип часовници от силикон, започва да се разпространява из целия свят – известните личности ги носят на грандиозни събития, по време на спорт. Появяват се реклами по модните списания, билбордовете, телевизията – тези часовници стават все по-достъпни и потребителите научават за редицата предимства на продукта.

Нека разгледаме преимуществата на силиконовите часовници. На първо място, те са водоустойчиви – няма нужда да се притеснявате, че един силиконов часовник може да ръждяса, да се намокри или износи. Вече може да си миете ръцете, без да сваляте часовника си. Всички силиконови часовници са подходящи и за водни спортове. Те са модерни и много практични, защото не се чупят, не се драскат, лесно се поставят и не изискват никаква поддръжка. Силиконът е стабилен материал,  който не само изглежда добре, но е и много издръжлив.

Друго предимство на всички силиконови часовници е, че са подходящи и за мъже, и за жени. Те са аксесоар, допълващ не само елегантното, но и спортното облекло. На пазара вече има множество модели часовници изработени от силикон, които са идеални за всеки повод и вкус, предлагат се в различни цветове и форми. А и да не забравяме, че часовникът е не само чудесен аксесоар, но и стилен начин да следим времето. А цената на силикона не е висока, като се отчете фактът колко дълго време ще ни служи.

Друга популярна особеност на часовниците от силиконов материал е, че те съдържат „отрицателни йони“ (за това някои хора ги наричат още „йонни часовници“), за които се счита, че се активират от телесната температура. Носенето на силиконови часовници води до редица позитиви за здравето ни (помагат при ставни проблеми, високо кръвно, помагат за баланса на тялото и т.н.), а на практика не трябва да правим нищо, освен да ги носим.

Ако вие, или ваши близки, се нуждаете от модерен и изискан часовник, който може да се носи винаги и навсякъде, който е достатъчно издръжлив и не изисква никаква грижа, то със сигурност силиконовият часовник е точно за вас! В нашия сайт може да намерите богато разнообразие от силиконови часовници.

«1»

Продукти

Цена: 34.00лв.
Цена: 39.00лв.
Цена: 39.00лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 34.00лв.
Цена: 34.00лв.
Цена: 28.00лв.
Брой:
Брой:
«1» Страница 1 от 1